Marokkaanse krant: Badr Hari mishandelt ober en klant in discotheek

marokko
62
22 apr '16
De Marokkaanse krant Al Akhbar stelt dat kickbokser Badr Hari opnieuw betrokken is geweest bij een mishandeling. Dat zou hebben plaatsgevonden na een dronken avond.

Onder meer een ober en klant van de discotheek van het Sofitel hotel kregen rake klappen van Hari. Dat zou vorige week al hebben plaatsgevonden, aldus Le360 dat zich baseert op een artikel in de krant Al Akhbar. De ober deed aangifte tegen Hari bij de politie van Marrakech. Hij beweert ze zijn aangevallen door de kickbokskampioen. Hari was samen met Nederlandse vrienden toen hij wodka bestelde. 

Gewaarschuwd
De ober in dienst werd door zijn teamleider gewaarschuwd over de brutaliteit van Hari wanneer hij onder invloed van alcohol is. Daar kwam de ober snel achter. Toen Hari drank bestelde vroeg de ober of hij een fles of glas wilde. Dat was voor de kickbokser genoeg om uit te halen. Daardoor verloor de ober zijn evenwicht. Bij het verlaten van het hotel vroeg Hari de ober mee naar buiten om het uit te praten.

Nog voor ze de uitgang bereikten kreeg de ober echter opnieuw klappen, aldus Al Akhbar. Een aanwezige klant had de moed om tussenbeide te springen maar ook hij kreeg met de vuisten van Hari te maken. Hij liep zelfs een gebroken neus op.

Zal ongetwijfeld vervolgd worden

© Redactie 2016
marokko
badr hari
marrakech
al akhbar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?