Amerikaanse familie uitgemoord

buitenland
1
23 apr '16
Acht leden uit één familie zijn vrijdag op het platteland in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Ohio doodgeschoten.

Dat heeft de lokale politie bekendgemaakt. Alle slachtoffers zijn door hun hoofd geschoten. De schietpartijen vonden plaats in de buurt van Peebles, circa 90 kilometer ten oosten van de stad Cincinnati. De lijken zijn in vier verschillende huizen gevonden, meldden de autoriteiten. De meeste familieleden lagen in hun bed toen het vuur 's nachts op hen werd geopend.

Het is nog niet duidelijk hoe oud de slachtoffers zijn. Eerder werden vijf dode volwassenen en twee kinderen genoemd. Van de achtste was de leeftijd nog niet bekendgemaakt. Amerikaanse media reppen echter over zeven volwassenen en een kind. Onder de slachtoffers bevinden zich in ieder geval een zestienjarige jongen en een volwassen vrouw. Deze vrouw lag met haar vier dagen oude baby in bed. Het kind heeft de schietpartij overleefd samen met twee andere kinderen van zes maanden en drie jaar oud.

Mike DeWine van het Openbaar Ministerie in Ohio liet op een persconferentie weten dat de acht familieleden geen zelfmoord hebben gepleegd. Wie er achter de moord zit(ten), is nog onduidelijk. Er is nog niets bekend over motieven en dader(s).

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© ANP 2016
ohio
familiedrama
cincinnati
moord
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi