Mannen in Marokko stoppen taxichauffeur in kofferbak en beroven klanten

marokko
1
23 apr '16
De politie van Marrakech heeft donderdag twee personen gearresteerd in een zaak die niet zou misstaan in een actiefilm.

De krant Al Akhbar brengt de opmerkelijke zaak vandaag in de publiciteit. Twee jongemannen zwaaiden naar de chauffeur van een stadstaxi in de wijk Menara. Ze vroegen de bestuurder vervolgens om hen te brengen naar de beroemde wijk Gueliz. De individuen waren echter geen normale klanten en hadden duistere plannen. Toen ze de chauffeur op een verlaten plek lieten stoppen sloegen ze toe. 

Ze namen zijn taxipapieren in beslag, snoerden hem de mond en stopten hem in de kofferbak. Met de chauffeur nog aan boord gebruikten ze de taxi de hele nacht om klanten op te pikken en ze te beroven. Volgens de krant vloeide er geen bloed en was er geen drama waardoor de berovingen niet opvielen. Nadat ze hun zakken goed hadden gevuld parkeerden ze de taxi in Hay El Massira. 

De chauffeur zag vervolgens kans om te ontsnappen en de politie in te schakelen. De politie wist de daders in de buurt van Safi te arresteren. Hun identiteit werd door de taxichauffeur en een beroofde klant bevestigd. De twee overvallers zijn in hechtenis geplaatst voor verder onderzoek. Binnenkort verschijnen ze voor de rechter.

© Redactie 2016
marokko
marrakech
opmerkelijk
taxi
overval
beroving
criminaliteit
ontvoering
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?