Zelfmoordgolf in Marokko zet door, agent eet gebroken glas

marokko
0
25 apr '16
Het zijn zware dagen voor veel Marokkaanse families nu er vrijwel dagelijks schokkende zelfmoordpogingen in het nieuws komen.

Een politieagent heeft in Beni Mellal geprobeerd een eind aan zijn leven te maken door gebroken glas te eten. Daarna dronk hij bleekmiddel. Dankzij snel ingrijpen van artsen kon zijn leven gered worden, meldt Al Akhbar vandaag. Volgens de krant gaat het om een agent van dertig jaar oud. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij intensieve zorg kreeg. 

De agent kreeg een intense maagspoeling en behandeling met antibiotica. Om de behandeling af te maken werd hij later overgebracht naar het Ibn Rush ziekenhuis in Casablanca. De krant weet dat het politiekorps in de stad en de lokale veiligheidsautoriteiten in kennis zijn gesteld. Zij hebben een onderzoek geopend om details te achterhalen. Al Akhbar weet echter al dat de man met familieproblemen kampt. 

In de afgelopen dagen stond de Marokkaanse pers al in het 'teken' van brute moordpartijen en zelfmoordpogingen. Gisteren stak een jonge taxichauffeur zichzelf in brand na een gebroken liefdesrelatie. 

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2016
marokko
beni mellal
zelfmoord
politie
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi