Steven Seagal slaat pranker in elkaar in Marokko

marokko
10
26 apr '16
De Egyptische grappenmaker en pranker Ramez Galal zal zijn laatste grap in Marokko niet snel vergeten.

Voor zijn prankshow 'Ramez plays with fire' wilde hij niemand minder dan Steven Seagal in de maling nemen. De Hollywood-acteur zou overigens de zoveelste beroemdheid zijn die in de val van Ramez trapt. Hij was met de Amerikaanse superster in een gebouw in Marokko. Galal kreeg het voor elkaar om Seagal ervan te overtuigen dat het gebouw in brand stond en dat hij met spoed naar het dak moest.

Daar stond een reddingshelikopter te wachten met daarin Ramez. De pranker maakte duidelijk dat het om een grap gaat. Hij spotte echter met de verkeerde. Seagal, die een gespecialiseerde vechter is, begon na de bekentenis uit te halen. Daardoor liep de grappenmaker verschillende verwondingen op en moest hij zelfs naar het ziekenhuis, meldt de Egyptische nieuwssite Albawaba. 

Seagal was onlangs nog in Marokko om een internationale Kaftan Show bij te wonen. Het is niet bekend in welk gebouw en wanneer hij in de maling werd genomen door Galal. Later moet duidelijk worden of de grappenmaker Seagal gaat aanklagen.

© Redactie 2016
marokko
ramez galal
steven seagal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?