Smeerlap in Marokko chanteert echtgenote met tape

marokko
31
26 apr '16
Een man in Marokko probeert zijn vrouw te chanteren met videootjes die hij maakte tijdens privémomenten. Hij eist 200.000 dirham van haar.

De verdachte had de slechte gewoonte om seksuele momenten met zijn vrouw op te nemen en dreigt deze beelden nu op sociale netwerken te publiceren. Dat meldt Assabah vandaag. De vrouw deed uiteindelijk aangifte tegen haar man waarna de officier van justitie afgelopen vrijdag een onderzoek liet inlassen. Bij de aangifte vertelde de vrouw dat de man 200.000 dirham wil zien en anders komen de beelden op sociale netwerken te staan.

De vrouw gaf de man een koekje van eigen deeg door hem op te nemen terwijl hij de chantagepraktijken uitte. In een audioboodschap is te horen wat hij eist en wat anders de consequenties zijn. Daarin geeft hij ook toe dat er video's zijn waar zij niets van af weet. Hij gaf als voorbeeld videootjes die gemaakt zijn terwijl ze onder de douche staat of tijdens bepaalde momenten in de slaapkamer.

Rijk
Het jonge slachtoffer is lid van een rijke familie en zegt niet meer in staat te zijn om aan de onverzadigbare behoeften van haar man, op financieel gebied, te voldoen. Haar man, die vooral in Fes leeft, bezocht zijn vrouw in Casablanca, waar ze woont en werkt om geld te vragen. Toen ze besloot hem geen cent te geven wilde hij wraak nemen door te chanteren. 

Als voorlopig bewijs dat hij in staat is om dergelijke dreigementen waar te maken stuurde hij via WhatsApp naaktfoto's van zijn vrouw naar familieleden. Naast strafvervolging vroeg de vrouw ook een echtscheiding aan.

© Redactie 2016
marokko
bizar
chantage
sekstape
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi