Hoteldirecteur Waldorf Astoria: 'Mohammed VI was trots'

marokko
13
2 mei '16
Hoteldirecteur van het Waldorf Astoria in Amsterdam, Roberto Payer, heeft zich in een talkshow uiterst enthousiast gereageerd over het bezoek van koning Mohammed VI aan Amsterdam.

Dat deed hij bij het programma FRITS, dat bij Omroep West en RTV Noord-Holland te zien is. Frits Huffnagel presenteert het praatprogramma en nodigde Payer uit om onder meer te praten over het bezoek van de Marokkaanse monarch aan zijn hotel. 'Wat ik fantastisch vind, we hebben daar duizenden Marokkanen buiten gehad, dat er geen enkel probleem is geweest', begon hij zijn relaas.

Hij voegde eraan toe dat de Marokkanen alleen maar feest gevierd hebben door de komst van de koning. 'Een koning die rondloopt in Amsterdam en overal naartoe gaat zonder begeleiding en er is niets gebeurd. In welke stad kan dat?' Dat de koning het naar zijn zin had wisten we natuurlijk al maar hij blijkt ook nog eens trots geweest te zijn. 

'Hij was helemaal trots op wat er was gebeurd in Amsterdam en vond het helemaal geweldig dat hij overal kon lopen. De man is gewoon fantastisch ontvangen door iedereen. 

Koekjes
Als hoteldirecteur zag hij alles van dichtbij. Hij kon het bij FRITS niet laten om over de veelbesproken koekjes te praten. 'En wat ik geweldig vond, 's avonds terwijl de mensen buiten stonden te wachten, liet hij thee en koekjes uitdelen door zijn bedienden. De mensen waren zijn gasten.'

© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
waldorf astoria
amsterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi