Imane lacht weer nadat ze arm verloor bij tramongeluk in Casablanca (video)

marokko
2
3 mei '16
Bij een ongeluk tussen een vrachtwagen en een tram in Casablanca raakten tientallen passagiers gewond.

De jonge Imane liep de zwaarste verwonding op. Ze had direct door dat ze haar arm is verloren bij het ongeluk. Dat vertelt ze voor de camera's van Al Yaoum 24. Imane is inmiddels weer thuis en kan weer lachen. Tegenover de cameraploeg vertelt ze in detail wat haar die dag overkwam. Het begon allemaal met een gezellig dagje uit met een vriendin. 

Op de weg terug veranderde haar leven voorgoed. Toen de vrachtwagen, een betonmixer, op de tram botste kreeg Imane een harde klap. Haar arm werd daardoor van haar lijf gerukt. 'Hoewel mensen mij probeerden te steunen door te zeggen dat mijn arm slechts gebroken is had ik meteen door dat ie eraf was', zegt Imane daarover. 

Het meisje was aanspreekbaar maar op foto's (die in de onderstaande video te zien zijn) is te zien dat het er niet goed uit ziet. Terwijl ze op de ambulances wachtten belde een vrouw die haar bijstond haar vader. Ook Imane sprak met haar vader. Ze vertelde hem direct dat ze het ergste vreest. 

Tijdens het interview is te zien dat de vader van Imane het nog steeds moeilijk heeft met wat zijn dochter is overkomen. Imane zelf berust zich in haar lot: 'Het is zoals Allah het gewild heeft.'

© Redactie 2016
marokko
casablanca
casa tramway
tram
imane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi