Daders dodelijke groepsverkrachting bejaarde vrouw Marokko gepakt

marokko
1
4 mei '16
De daders die een 76-jarige vrouw in Safi verkrachtten zijn opgepakt. De vrouw overleefde de gruweldaad niet.

Assabah meldt vandaag dat het een maand duurde voor de daders geïdentificeerd en opgepakt konden worden door de Koninklijke Gendarmerie. Het gaat om drie daders. Alsof een groepsverkrachting niet erg genoeg was besloten ze de bejaarde vrouw ook te mishandelen. Ze lieten haar voor dood achter, maar de vrouw overleefde het drama in eerste instantie op wonderbaarlijke wijze. 

Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht en vocht daar tien dagen lang voor haar leven. Ze overleed echter op 11 april in het provinciaal ziekenhuis in Safi. Kort daarna wist de politie de identiteit van de daders te achterhalen om vervolgens een zoekactie op poten te zetten. Het drietal kwam uit Jemaat Shaim. De eerste arrestatie vond plaats in het dorpje Oulad Omran in Sidi Bennour. 

Hij bekende de gruwelijke feiten en bevestigde de identiteit van zijn twee kompanen. Het blijken twee broers te zijn die ondertussen waren ondertussen ondergedoken. Ook zij konden gearresteerd worden. Net als de eerste verdachte bekenden ook zij de daders te zijn. Het drietal staat terecht voor groepsverkrachting, mishandeling en moord.

© Redactie 2016
marokko
safi
groepsverkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi