Dronken docent in Marokko drinkt whisky in klas en valt leerlingen lastig

marokko
4
4 mei '16
Leerlingen van een school in Benslimane zullen een middagje op school nog lang niet vergeten door een dronken docent.

De scène zou niet misstaan in een Hollywood-komedie, zo stelt de Marokkaanse nieuwsbron Le360. Spijtig genoeg was het een schokkende realiteit waar niemand om kon lachen toen een docent Frans dronken in de klas verscheen. Dat zou afgelopen vrijdag kort na het middaggebed hebben plaatsgevonden. De docent kwam aangeschoten de klas binnen en zorgde direct voor angst en paniek onder zijn leerlingen.

In de klas ging hij verder met waar hij mee bezig was: het drinken van whisky. Toen de man uiteindelijk dronken was begon hij beledigingen te uiten richting leerlingen. Ook schreef hij ze op. Tot overmaat van ramp kregen de perikelen van de dronkenlap een seksuele tint. Sommige leerlinge vreesden voor het ergste en renden de klas uit om hulp te halen.

De conciërge bood uitkomst omdat de schooldirecteur afwezig was. Eenmaal in de klas probeerde hij samen met andere studenten de man te kalmeren. Dat kostte hen echter veel moeite. De onderwijsautoriteiten zijn van plan om de man zware straffen op te leggen. Gezien de ernst van de zaak kan de man ook worden aangeklaagd.

© Redactie 2016
marokko
benslimane
dronken
opmerkelijk
whisky
onderwijs
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi