Door buren betrapte pedofiel krijgt 15 jaar cel in Marokko

marokko
1
13 mei '16
Een pedofiel is deze week door de rechtbank van Tanger veroordeeld tot vijftien jaar celstraf wegens kindermisbruik.

De veroordeelde is 48 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen. Al Akhbar meldt vandaag dat de vader sociale netwerken afstruinde op zoek naar potentiële prooien. Dat zou hij jaren gedaan hebben. Hij selecteerde de minderjarigen eerst op basis van hun profielfoto, om ze vervolgens aan te spreken, weet de Arabischtalige krant. De viespeuk deed zich voor als tiener. 

Als hij het vertrouwen van de minderjarigen had gewonnen ging hij een stap verder door met ze af te spreken in zijn appartement, gelegen in de wijk Boukhalef. Daar misbruikte hij ze vervolgens. Hier kon hij mee doorgaan tot de buren besloten in te grepen. Zij hadden altijd een vermoeden maar toen ze een veertienjarig slachtoffer het appartement binnen zagen lopen bestormden ze het appartement.

Daar betrapten ze de man op heterdaad. De toegesnelde politie arresteerde de verdachte vervolgens. In zijn huis werd bewijsmateriaal gevonden van het misbruik. Op basis van het misbruik van de veertienjarige is hij veroordeeld tot een celstraf van 15 jaar.

© Redactie 2016
marokko
tanger
pedofiel
pedofilie
kindermisbruik
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi