Man uit Nederland in Marokko opgepakt voor besmetten 15 vrouwen

marokko
20
15 mei '16
Een Marokkaanse Nederlander is in Fes opgepakt omdat hij Marokkaanse vrouwen bewust besmette met het hiv-virus.

Assabah meldt dat de verdachte donderdag in een villawijk in Agdal werd gearresteerd in het bijzijn van een jonge vrouw, die tevens zijn laatste slachtoffer was. Beiden werden opgepakt en voor de officier van justitie gebracht. De politie kon de man dankzij informanten identificeren en oppakken. Andere bronnen zeggen dat het uitgerekend een neef was die de man aangaf omdat hij al zoveel slachtoffers had gemaakt. 

Vijftien vrouwen zouden voor zijn charmes en geld gevallen zijn waarna ze werden besmet. Volgens de krant is het zeker dat hij uit wraak handelde. Hij sloeg zijn slag vooral in bars, cafés en discotheken. 'De jongeman botvierde zijn wraak op andere vrouwen, alsof zij allemaal verantwoordelijk zijn voor zijn ziekte', stelt de krant. De dader besloot wraak te nemen toen hij besmet werd door een jonge vrouw. 

'Dit is geen grap, dit is oorlog', schreef hij op 5 mei op zijn Facebookpagina. In een andere post schreef hij dat zijn vader de laatste eerlijke man op aarde is. 'Alle anderen zijn slechte mensen, net als ik.' Het is niet bekend of hij hiermee doelde op zijn wraakplan of op het conflict met zijn familie. Daar heeft hij ruzie mee om een erfenis.

© Redactie 2016
marokko
nederland
besmetting
aids
hiv
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi