Telefoonrekening van 60.000 euro na bezoek aan Marokko

buitenland
8
16 mei '16
Het Frans bedrijf Frigo Driver heeft een gigantische rekening ontvangen nadat een van de medewerkers naar Marokko vloog.
De manager van het bedrijf is woest nadat Bouygues Telecom een rekening van 60.000 euro stuurde. Een medewerker van het bedrijf moest tussen 11 en 21 augustus 2015 voor het werk naar Marokko maar bleef internetten en mobiel bellen, meldt Le Parisien. 'Ze gaat regelmatig naar Duitsland en Groot-Brittannië en er zijn nooit problemen geweest', zegt de bedrijfsleider tegen de krant. 

Pierre-Alain Guillot beschuldigt Bouygues ervan de medewerkster niet goed genoeg te hebben geïnformeerd. 'Er is geen alert geweest, en plotseling zonder enige waarschuwing werd het nummer geblokkeerd.' Toen hij naar een winkel van de provider ging om uitleg te vragen kreeg hij nul op het rekest. Bouygues zegt te hebben voldaan aan alle wettelijke eisen die gelden voor aankomst in het buitenland.

Zo zou er wel degelijk een sms'je zijn gestuurd met daarin de tarieven die voor het betreffend land gelden. In totaal zou de werkneemster 6150 MB hebben gebruikt in Marokko. 
© Redactie 2016
marokko
opmerkelijk
telefoonrekening
bellen
internet
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi