Narcistische Sina geeft schandalig interview (video)
Wie kent Sina nog? De zangeres, die eigenlijk niet kan zingen, is in Marokko en omstreken beroemd geworden door haar valse stem en vreemde dansmoves.
26 May 2016
shownieuws

Desondanks spreekt Sina vol lof over zichzelf in een nieuw interview. Ze werd geïnterviewd door Ibtissam Nijari voor het YouTube-kanaal Nejma. Bij een zwembad in Marrakech is Sina te zien in krullend blond haar, gelakte nagels en hoge hoed. De toon voor het interview werd direct gezet. Sina stelt namelijk dat zij een groot aandeel heeft in de groei van YouTube en elektronische media in Marokko. Zonder haar zou deze explosieve groei in Marokko niet plaats hebben gevonden. 

Toen de journaliste kritisch reageerde ontstak ze in tirade: 'Ik ben het die achter de verspreiding van nieuwsmedia zit. Ik heb een golf veroorzaakt, een tsunami', zegt ze met een glimlach. Ook stelt ze dat Marokko door haar actiever is geworden en is vooruit gegaan. Sina zegt ook dat zij de eerste was die een helikopter gebruikte, die in het Engels zong en is zelfs degene die veel mensen heeft geleerd wat internet is. 


marokko
sina
zangeres
opmerkelijk
ibtissam nijari
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi