250.000 Marokkanen zien Christina Aguilera Mawazine afsluiten

lifestyle
40
29 mei '16
Gisteravond heeft de Amerikaanse zangeres Christina Aguilera het Mawazine Festival in Rabat afgesloten met een recordopkomst.
In totaal zagen 250.000 toeschouwers Aguilera schitteren op het podium van het geliefde en gehate Mawazine Festival. De superster verscheen te laat maar wist de menigte toch enthousiast te krijgen. De show was levendig en gevarieerd, net als haar outfits. De organisatie zegt blij te zijn met de hoge opkomst, die volgens Achnoo een record vestigde.

Aguilera bleef bijvoorbeeld Hardwell (180.000 aanwezigen) en Pitbull (130.000) voor. Ook de succesvolle Marokkaanse popsterren Douzi en Saad Lamjarred haalden veel minder toeschouwers 'binnen'. Douzi deed het prima met 150.000 aanwezigen terwijl Saad Lamjarrad iets minder mensen trok: 140.000.

Haat-liefdeverhouding
Het Mawazine Festival is gisteren na een week vol optredens tot een eind gekomen. In Marokko is de discussie over het festival wat gezakt, maar nog steeds bestaan er twee kampen. Daar waar critici het een vorm van geldverspilling vinden stellen anderen dat een dergelijk (peperduur) festival goed is voor de moderniteit en ontwikkeling van Marokko.
© Redactie 2016
marokko
mawazine festival
christina aguilera
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
libië
oujda
vriendschappelijk
turkije
gabon
stade honneur
syrië
terrorisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi