Brand in Marokko legt moord vrouw op echtgenoot bloot

buitenland
0
31 mei '16
Een brand in de sloppenwijk Douar Lemnasra in provincie Settat heeft een moord blootgelegd die geruime tijd geleden heeft plaatsgevonden.
Volgens Assabah vond de brand plaats in een hut waar een vrouw met haar dochter woonde. Beiden leden aan derdegraads brandwonden als gevolg van de brand. Ze werden met spoed naar het Ibn Rushd ziekenhuis in Casablanca gebracht. Hoewel de vrouw in kritieke toestand verkeerde werd ze gehoord door de gendarmerie van Settat. Hun hut zou opzettelijk in brand zijn gestoken.

Echtgenoot
Alle alarmbellen gingen echter rinkelen toen jongeren menselijke resten vonden toen ze bruikbare spullen uit het puin probeerden te halen. Zich bewust van de gruwelijke ontdekking werd de politie ingeschakeld. Deze namen een forensisch team mee. De krant meldt dat uit analyse bleek dat de botten van een man zijn die de echtgenoot was van de bewoonster. 

Hij was daarvoor plotseling verdwenen. Een logische vraag was dan ook of de vrouw haar echtgenoot heeft gedood om hem vervolgens thuis te begraven. Onderzoekers wendden zich vervolgens tot de vrouw, die alles in eerste instantie ontkende. Vervolgens deed ze een bekentenis: ze had haar man per ongeluk om het leven gebracht en vervolgens begraven. 

Dochter
Het stel had voor de geboorte van hun dochter al vaak ruzie maar dat werd alsmaar erger toen de vrouw beviel van een kind met speciale behoeften. De politie onderzoekt nu of de vrouw ook haar dochter om het leven probeerde te brengen met de brand.
© Redactie 2016
marokko
settat
moord
brand
douar lemnasra
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
khalifa haftar
gevangenis
saoedi-arabië
frankrijk
botolapro
amsterdam
staatsliedenbuurt
zutphen
syrië
vught
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
caf
marrakech
daesh
mohammed vi