Voetballers nationaal elftal Marokko aangepakt na roken shisha (video)

marokko
90
1 jun '16
Enkele dagen geleden dook een filmpje op van spelers van het Marokkaans jeugdelftal U23. Daarin zijn spelers te zien terwijl ze waterpijp roken.

De Marokkaanse voetbalbond FRMF besloot hard in te grijpen door twee spelers te schorsen en twee anderen te waarschuwen. Laatst genoemden zijn spelers van de gevestigde orde. De twee geschorste spelers zijn Fahd Moufi en Adnan Huggo Boumous, aldus Al Yaoum 24. In een bericht op zijn Facebookpagina laat Moufi weten spijt te hebben. 

'Uit de grond van mijn hart bied ik mijn oprechte excuses aan alle Marokkanen, mijn coach en de technische staf van het team, de president en alle leden van de Marokkaanse voetbalbond. Jullie geloofden in mij door me op te roepen voor het Olympisch elftal en daarvoor dank ik u. Ik beloof aan de verwachtingen te voldoen in de toekomst', schreef hij. Boumous bood ook zijn excuses aan. 

Benatia
De aanvoerder van De Leeuwen van de Atlas, Mehdi Benatia, blijkt ook graag aan de waterpijp te slurpen. Ook hij zou samen met spits Youssef Al Arabi waterpijp gerookt hebben tijdens het trainingskamp. Zij kregen een waarschuwing van bondscoach Harve Renard omdat het tijdens privétijd plaatsvond. Zij gaven hiermee echter een slecht voorbeeld aan de jeugd.

© Redactie 2016
marokko
shisha
mehdi benatia
youssef el arabi
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi