Bommelding bibliotheek Tiel kwam uit Marokko

algemeen
0
2 jun '16
Een bommelder die de klantenservice van de bibliotheek van Tiel belde deed dat vanuit Marokko. Dat zegt directrice Gaby Lafeber.
De melder belde gistermiddag met de mededeling dat er een bom was verstopt in een van de boekenkasten. Lafeber zegt erbij dat de melding uit Marokko kwam, aldus Omroep Gelderland. Deze informatie kreeg ze van agenten, bij wie ook bekend is wie de dader is. De bibliotheek is tevreden over de afhandeling van de melding. Onder meer de noodontruiming verliep prima. Het was zaak om de bibliotheek snel te ontruimen, zeker omdat zestig kinderen aanwezig waren. 'Er viel geen stoel om', zegt een tevreden Lafeber. De bibliotheek is vanochtend weer opengegaan voor publiek. 

Appie
Bij de Albert Heijn in Zaltbommel kwam eveneens een bommelding binnen. Ook daar was het loos alarm. In Vught vond rond dezelfde tijd een melding plaats over een bom en ook daar ging men over tot ontruiming. Hier gold eveneens: loos alarm. De receptie zegt dat het iemand was met een volwassen stem en een buitenlands accent.
© Redactie 2016
marokko
tiel
bommelding
bibliotheek
gaby lafeber
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
khalifa haftar
gevangenis
saoedi-arabië
frankrijk
botolapro
amsterdam
staatsliedenbuurt
zutphen
syrië
vught
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
caf
marrakech
daesh
mohammed vi