Help Stichting Actie voor Marokko!

marokko
18
10 jun '16
In de heilige maand Ramadan willen we natuurlijk extra aandacht geven aan een aantal goede doelen.

Als eerste hebben wij gekozen voor de Stichting Actie voor Marokko. Een stichting die zich regelmatig op ons forum laat zien en bij een groot aantal van jullie vast bekend is. Actie voor Marokko werd gerealiseerd op 30 december 2013 en wordt gerund door Fatima El Kadi en haar man Omar. Zij hebben als missie om zoveel mogelijk arme mensen in Marokko te helpen aan een beter en menswaardig bestaan.

Het gaat om mensen die het financieel zo zwaar hebben, dat ze niet in hun basisbehoeften kunnen voorzien. De stichting helpt deze mensen, dat kan door voedsel, kleding, medicijnen, onderdak of andere benodigdheden. Fatima bedenkt alle acties, zet deze op en houdt deze bij. De bijdrage van Omar bestaat uit het ophalen van spullen, het regelen van zaken zoals het versturen van spullen naar Marokko, inkopen in Marokko, het uitdelen van voedselpakken en diverse spullen.

De werkzaamheden die zij beiden verrichten voor de stichting zijn op volledig vrijwillige basis, de donaties gaan dus volledig naar de goede doelen. De stichting is afhankelijk van gelden van donateurs en sponsors. In de loop van de jaren zijn er een aantal projecten geweest, zoals bijvoorbeeld voedselpakketten in de ramadan, een maaltijd voor weeskinderen en de bouw van een waterbassin.

Voor een volledig overzicht van de afgelopen projecten kun je hier een kijkje nemen.  De meest directe manier om het werk van Stichting Actie voor Marokko te steunen is door donateur te worden. Als donateur bied jij structurele steun aan arme mensen in Marokko en daarmee geef jij deze groep weer kansen en mogelijkheden. Op dit moment is er een inzameling voor de bouw van de moskee Ain Chkef nabij Fes

Gegevens
Steun Stichting Actie voor Marokko door een bijdrage over te maken naar;

Bankrekening (ING) NL02INGB0006364736
Ten name van: Stichting Actie voor Marokko
Onder vermelding van: 'Algemene donatie '(Of voor het huidige project onder vermelding van: ‘Moskee Ain Chkef’) 
Overmaken vanuit het buitenland; IBAN-nummer: NL02INGB0006364736 BIC-nummer: INGBNL2A 

Voor donaties of vragen stuur een e-mail naar: actievoormarokko@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/StichtingActievoorMarokko 

Stichting Actie voor Marokko is KvK geregistreerd: 59577452 Ken jij nog een stichting/organisatie of individu die bezig is met een goed doel en wat extra aandacht verdiend? Kijk dan even hier!

© Redactie 2016
marokko
ramadan
hulp
liefdadigheid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?