Marokkaanse vrouw verliest vinger bij gewelddadige beroving

buitenland
2
13 jun '16
De Royal Gendarmerie heeft een man ervan beschuldigd de vinger van een vrouw te hebben afgesneden toen hij haar van haar telefoon beroofde.
De dader blijkt een recidivist te zijn waar justitie al langer naar op zoek is. Agenten in Casablanca konden hem uiteindelijk stoppen. Hij ging in verschillende steden in Marokko te werk en vluchtte keer op keer. De dader maakte zich schuldig aan gewapende overvallen die zeer gewelddadig waren. Ook vormde hij een criminele bende en maakte hij zich schuldig aan de poging tot moord op een agent in functie.

Dat meldt Al Massae vandaag. In totaal zou hij betrokken zijn geweest bij veertig misdaden en misdrijven. Naast de moordpoging op een agent maakte hij zich ook schuldig aan het afsnijden van een vinger van een slachtoffer. Dat gebeurde waarschijnlijk toen hij met zijn grote mes uithaalde om het slachtoffer te dwingen haar telefoon af te geven.

Uit onderzoek blijkt hij zich voort te bewegen op een motorfiets. Toen hij de vrouw beroofde was een handlanger aanwezig. Deze is nog niet opgepakt.
© Redactie 2016
marokko
beroving
casablanca
criminaliteit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer talks
keuken kampioen divisie
afc ajax
geruchtenmolen
sc telstar
az alkmaar
super league
botola pro
libië
khalifa haftar
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
iran
eredivisie
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi