Prison Break acteur geschokt over gezondheidszorg Ouarzazate

lifestyle
92
13 jun '16
Dominic Purcell heeft zich kritisch geuit over de gezondheidsinfrastructuur in Ouarzazate, waar hij op 30 mei ernstig gewond raakte bij een ongeval op de set.
Purcell sprak zich uit in een interview met Deadline. Een deel van Prison Break is in Marokko opgenomen dus Purcell bracht geruime tijd door in het Noord-Afrikaans land. Op de set kreeg hij een ijzeren staaf op zijn hoofd. Hij liep hoofdletsel op en zijn neus was gebroken. Hij werd naar een ziekenhuis geëvacueerd en daar kwam hij voor Marokkaanse taferelen te staan.

Ruzie
Hij verklaarde dat het eerste ziekenhuis waar ze naartoe reden gesloten was, iets dat de acteur verraste. 'We zijn in Ouarzazate, waar American Sniper en Black Hawk Down en al deze geweldige films zijn gemaakt. Dat werd gedaan in 'the middle of nowhere'.' Hij voegde eraan toe dat de medische infrastructuur niet de beste is. Toen ze eenmaal een open ziekenhuis vonden was deze in zeer slechte staat met 'katten rondom het ziekenhuis.' 

'Nogmaals, ik was in shock, nog steeds, ik kwam een kleine operatiekamer binnen en een hele hoop artsen waren ruzie aan het maken over wie mij gaat opereren. Er waren bloedvlekken op het laken. Ik zat daar en keek naar iedereen, vervolgens stapte ik van de operatietafel en liep het ziekenhuis uit.' Uiteindelijk bood een bekende arts in Casablanca hulp. 

Helikopter
Purcell's vriendin AnnaLynne goot alcohol over zijn hoofd en deed vervolgens verband om zijn hoofd. Dat was even nodig omdat FOX (maker van Prison Break) een helikopter wist te bemachtigen. Deze vloog Purcell naar Casablanca en bij zijn aankomst in een kliniek waar dokter Bensouda werkt kwam alles goed. 'Hij is een van de beste plastisch chirurgen van Casablanca en heeft over de hele wereld klinieken.' 

'Hij zette me onder narcose, trok mijn neus recht, brak het weer om het recht te maken en zei dat ik extra lagen huid heb rond mijn schedel. Deze vingen de klap op waardoor het me niet fataal werd.' Op Instagram heeft hij een filmpje geplaatst waarin hij te zien is terwijl hij zorg krijgt van Marokkaanse verpleegsters. Ook bedankte hij co-acteur Wentworth Miller voor zijn steun.
© Redactie 2016
marokko
dominic purcell
ouarzazate
prison break
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer talks
botola pro
serie a
keuken kampioen divisie
botolapro
hamza-mon-bb
sparta rotterdam
la liga
geruchtenmolen
libië
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
iran
eredivisie
turkije
marrakech
hakim ziyech
daesh
caf
mohammed vi