Jongeman half uur voor iftar doodgestoken in Marokko

buitenland
5
15 jun '16
Fes is opgeschrikt door de trieste en zinloze dood van een dertiger in de stad.
Het drama vond zondag kort voor het Maghreb-gebed plaats, meldt Assabah vandaag. Het slachtoffer raakte ernstig gewond nadat hij in het gezicht en de rug werd gestoken bij een bushalten bij Jnane El Ouard. Volgens familieleden van het slachtoffer verklaarde een ooggetuige dat de moordenaar en het slachtoffer een mondeling geschil hadden om een 'klein iets'.

De ruzie ontaardde echter in een geweldsuitbarsting. De moordenaar, twintig jaar oud, haalde een mes tevoorschijn en stak daarmee in op het slachtoffer. Tijdens zijn evacuatie naar het Ibn Al Khatib ziekenhuis kwam hij om het leven. Op bevel van de officier van justitie is zijn lichaam naar het Al Ghassani ziekenhuis gebracht voor autopsie.

Bronnen zeggen tegen de krant dat het slachtoffer diep in zijn rug werd gestoken en dat dit hem fataal werd. Ook meldt de krant dat het slachtoffer veel bloedde en de ambulance lang op zich liet wachten. Deze zou pas na 20 minuten op zijn komen dagen. Anderen beweren echter dat de broer van het slachtoffer hem op zijn schouder naar een taxi droeg en koers zette richting het ziekenhuis.
© Redactie 2016
marokko
fes
steekpartij
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer talks
botola pro
serie a
keuken kampioen divisie
botolapro
hamza-mon-bb
sparta rotterdam
la liga
geruchtenmolen
libië
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
iran
eredivisie
turkije
marrakech
hakim ziyech
daesh
caf
mohammed vi