3essas chanteert klanten prostituees met pikante beelden

marokko
15
26 jun '16
Een bewaker van een villa waar prostituees hun klanten ontvingen heeft de laatst genoemde groep in grote problemen gebracht.

Volgens Assabah kwam de zaak aan het rollen toen een gepensioneerde man een klacht indiende over een chantagepoging. Een bewaker van een villa sommeerde hem 600.000 dirham te betalen en als hij dat niet deed er video's openbaar gemaakt zouden worden. Deze beelden zouden gemaakt zijn toen de man op bezoek was in de villa in Rabat. Agenten konden de 3essas achterhalen en arresteren. 

Ook werd een dame van lichte zeden opgepakt. De klager werd overigens ook aangehouden omdat hij toegaf een prostituee te hebben bezocht in de villa. Het drietal is inmiddels voor justitie verschenen. De krant weet dat ze in de gevangenis van Salé zijn opgesloten. 


Een bewaker aan het filmen was prostituees en hun klanten trok in de villa waar hij werkte voor het filmen in de slaapkamer. Hij eiste vervolgens hun geld voor de video's niet te publiceren. Eén slachtoffer, een gepensioneerde, klaagde.Een tussenpersoon die prostituees in een luxe villa in Hay Nahda Rabat aangetrokken is onlangs gearresteerd. Hij was hen te filmen zonder hun medeweten, in volle stoeien en vervolgens af te persen geld.

De 3essas gold in de zaak als tussenpersoon. Toen hij de gepensioneerde man de diensten van de vrouw aanbood aanvaarde hij dit, zonder te weten dat de bewaker een camera had geplaatst. 'Toen hij de beelden eenmaal had gemaakt begon hij zijn slachtoffers te chanteren', aldus de krant. 

Anderen zouden ook het slachtoffer geweest zijn van chantage. Zei weigerden echter een klacht in te dienen uit angst voor de gevolgen. De zaak kwam deze week voor. De rechtbank weigerde de 3essas op borgtocht vrij te laten terwijl de klager weigerde zijn klacht in te trekken. De prostituee mag haar proces in vrijheid afwachten.

© Redactie 2016
marokko
rabat
prostitutie
3essas
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi