Mogelijk aangifte tegen Ebru Umar na nieuwe tirade: 'K*tmocros ik haat jullie'

algemeen
94
27 jun '16
Columniste Ebru Umar heeft opnieuw het nieuws gehaald na een grenzeloze tirade op Twitter.

Umar zou tijdens het inladen van wat spullen in Amsterdam beroofd zijn van haar iPhone. Reden genoeg om daarom los te gaan tegen alle Marokkanen en Turken in Nederland. 'K*TMOCROS IK HAAT JULLIE IK HAAT JULLIE IK HAAT JULLIE IK HAAT JULLIE EN IK HAAT JULLIE MOSLIMBROEDERS EN ZUSTERS OOK> FUCK YOU ALL', schreef Umar na de vermeende beroving. 

Hiervan zou ze aangifte gedaan hebben. Vervolgens schrijft ze een Tweet waar ze nog eens last van zou kunnen krijgen. 'Nog een keer: mocros will be mocros. MINDER MINDER MINDER. Zeg maar nul', schrijft de Turkse in duidelijke Wilders-retoriek. Voor deze uitspraken is Wilders aangeklaagd en zal hij vervolgd worden. 'Wacht ff: we trekken het breder. Tyfushekel aan "moslims". Vooral de "vrome" soort', schrijft ze in een andere Tweet.

Op Facebook en andere sociale netwerken proberen veel Marokkanen en Turken nu te achterhalen of aangifte doen wegens discriminatie, haatzaaien en opruiing zin heeft. Anderen hebben al duidelijk aangegeven aangifte te zullen doen. 

© Redactie 2016
ebru umar
discriminatie
haatzaaierij
amsterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi