Saïd Ouaali nieuw hoofd jeugdopleiding Ajax

sport
3
27 jun '16
Saïd Ouaali is maandag gepresenteerd als hoofd jeugdopleiding van Ajax. Hij heeft een driejarig contract getekend bij de Amsterdamse club.

Ajax maakt dat bekend via de officiële kanalen. Sinds december was Ouaali reeds ad-interim actief als hoofd jeugdopleiding. Hij nam de taken over van de vertrokken Wim Jonk. Nu is de 47-jarige coach dus officieel benoemd. Ajax laat weten dat de aanstelling van Ouaali betekent dat hij vanaf nu ook deel uitmaakt van het technisch hart van de club. 

"Het is geweldig dat ik mijn huidige werkzaamheden bij Ajax vanaf komend seizoen kan blijven voortzetten. Deze aanstelling getuigt van waardering en daar ben ik uiteraard bijzonder trots op. Het afgelopen half jaar was zeker niet makkelijk. Samen met mijn collega’s hebben wij hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het hoge niveau van de opleiding gecontinueerd werd", aldus de Marokkaanse Nederlander op de website van Ajax.

Directeur Edwin van der Sar is blij met de aanstelling. "Saïd werkt al bijna vijf jaar naar volle tevredenheid in onze opleiding. Hij staat volledig achter de door Ajax ingeslagen weg en heeft de afgelopen maanden uitstekend werk verricht als interim hoofd jeugdopleiding. Dennis Bergkamp en ik hebben in die periode intensief met hem samengewerkt en wij kwamen tot de conclusie dat Saïd de juiste man is voor deze positie."

© Voetbalprimeur 2016
said ouaali
marokkaan
ajax
amsterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi