Noer Foundation is er voor de meest hulpbehoevenden!

marokko
3
27 jun '16
Noer Foundation zet zich in voor humanitaire projecten.

Noer Foundation wilt diegenen bereiken die in hun kansen en mogelijkheden het meest uitgesloten worden door armoede, verblijf in achtergestelde gebieden of andere vormen van maatschappelijke uitsluiting. Noer Foundation zet zich met name in voor (wees)kinderen, sociaal zwakkeren en gehandicapten in Marokko.

Noer Foundation is in januari 2015 opgericht na het overlijden van een gezamenlijke vriend. Dat was het doorslaggevende moment waarin een groep van 6 vrienden stil stond bij de vraag: wat betekenen wij voor een ander? Het idee werd geboren om de krachten te bundelen en met Noer Foundation structureel bij te dragen aan de ondersteuning van de meest hulpbehoevenden. Het bestuur kent 3 leden, Ismail El Khalki, Hakim Rahaoui en Mohamed Elkarti. Samen hebben zij meer dan 15 jaar aan ervaring op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. 

Noer Foundation richt zich op duurzame hulp en verbetering van de levensomstandigheden. De projecten kenmerken zich door aandacht voor duurzame ontwikkeling en de lokale betrokkenheid. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn: 

- Armoedebestrijding
- Schoon drinkwater
- Gezondheidszorg
- Onderwijs

Noer Foundation kent geen winstoogmerk. De te behalen opbrengsten komen volledig ten goede van de doelstellingen. Zij doen dit vanuit een op de Islam geïnspireerde maatschappelijke verantwoordelijkheid. Drijfveer? ..... voldoening!

Uw gift op de juiste plek…
Ondersteun Noer Foundation door een eenmalige gift, een maandelijkse bijdrage of doneer ter ondersteuning van een specifiek project (zoals het onderhouden van een wees voor € 25,- per maand). Bezoek de website en bekijk de Facebookpagina voor een glimp van alle projecten. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Noer Foundation heeft de ANBI status, hierdoor is uw gift aan Noer Foundation fiscaal aftrekbaar.

(N.B. Marokko.nl doet een grondige screening alvorens wij een stichting ondersteunen.)

© Redactie 2016
noerfoundation
marokko
ontwikkeling
humanitair
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?