Koning Mohammed VI bezoekt haven van Tanger

marokko
5
30 jun '16
Koning Mohammed VI is gisteren naar de haven van Tanger afgereisd om te checken of alles in orde is voor de toeristenstroom die kort na de Ramadan gaat volgen.

Ook dit jaar heeft de Mohammed V Stichting voor Solidariteit het verwelkomingsprogramma 'Marhaba' opgericht. Met dit programma wil Marokko ervoor zorgen dat Marokkanen goed worden verwelkomd als ze Marokko binnenkomen. Mohammed VI bezocht Tanger Med om te kijken wat er zoal gedaan is aan nieuwe maatregelen. Marhaba 2016 begon op 5 juni en eindigt op 15 september. Er zijn 17 ontvangstruimtes opgericht, 500 maatschappelijke werkers en ruim 260 artsen staan klaar om de vermoeide reizigers te helpen.

Dat zal niet alleen in Tanger gebeuren, maar ook in andere havens en vliegvelden in Marokko. Dankzij een verbeterde haveninfrastructuur kunnen de medewerkers van Marhaba 2016 beter hun werk doen. In Tanger is veel gedaan om het Marokkaanse buitenlanders gemakkelijk te maken om de oversteek te maken en om goed ontvangen te worden. Volgens Menara is de haven uitgerust met meer schaduwplaatsen, verlichting, badkamers en eetgelegenheden.

© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
tanger
haven
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?