Meisje (8) in Marokko verkracht door vluchteling

marokko
57
5 jul '16
Een achtjarig meisje is afgelopen donderdag het slachtoffer geweest van een brute verkrachting in Marrakech.

Een Syrische vluchteling is opgepakt na de verkrachting, zo meldt Assabah vandaag. Het slachtoffertje was niemand minder dan het vriendinnetje van de zevenjarige dochter van de man. De Syriër vergaarde zijn geld door te bedelen maar kwam maar niet rond door de vele bedelaars in de stad Errachidia. Omdat hij niet rond kwam besloot het gezin naar Meknes te vertrekken. 

Toen het ook daar niet wilde lukken besloot hij terug te keren naar Errachidia. Ze huurden weer het huis waar ze voor de verhuizing woonden. Het vriendinnetje van zijn dochter was daar maar al te blij mee. Toen het meisje aan de deur kwam om het Syrisch meisje te vragen of ze naar buiten kwam sloeg het monster toe volgens de krant. 

Hij nam het meisje mee naar binnen om haar vervolgens te verkrachten. Het meisje werd bedreigd dat 'het ergste zou gebeuren' als ze iets zou vertellen. Vlak na de verkrachting vertrok de man naar Meknes. Zijn vlucht eindigde in Midelt omdat de politie van Errachidia inmiddels te horen had gekregen wat de man op zijn kerfstok heeft. 

Ouders van het slachtoffer deden aangifte omdat het meisje sterk traumatiseerde na de verkrachting. Gezien de ernst van zijn daden wacht hem een lange celstraf.

© Redactie 2016
marokko
errachidia
meknes
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?