PEC Zwolle stunt mogelijk met huur Marokkaans supertalent Mastour

sport
22
8 jul '16
PEC Zwolle gaat een flinke slag slaan op de transfermarkt. Dat stelt ForzaPECZwolle, een fanaccount van de Zwollenaren dat doorgaans goed ingevoerd is.
PEC gaat zich versterken met Hachim Mastour van AC Milan.De middenvelder, die vorig jaar werd gelinkt aan Ajax, staat nu onder contract bij AC Milan. Berichten over een vertrek naar Amsterdam werden toen afgedaan als 'onzin'. De Zwollenaren willen de achttienjarige belofte nu op huurbasis overnemen. Afgelopen seizoen werd Mastour nog verhuurd aan het Spaanse Malaga, maar daar keert hij niet terug. Dat is inmiddels door zowel Milan als Malaga bevestigd.

PEC gaat nu met de Marokkaanse international aan de haal. Zijn komst wordt gezien als een ware transferstunt. Volgens het fanaccount van de Zwollenaren wordt Mastour vrijdag nog gepresenteerd in Overijssel. Hij zou via onder meer Mino Raiola, die goed contact onderhoudt met PEC, in Zwolle terecht zijn gekomen.

Update 10.35: De transfer komt nu echt dichtbij. Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC, laat tegenover De Stentor doorschemeren dat er een kern van waarheid in de geruchten zit. 
© Voetbalprimeur 2016
marokko
hachim mastour
ac milan
supertalent
transfer
pec zwolle
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer talks
keuken kampioen divisie
afc ajax
sparta rotterdam
super league
islamitisch onderwijs
aivd
arie slob
fayez al-sarraj
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
iran
eredivisie
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi