Dienstmeisje in Marokko dood aangetroffen in zwembad tijdens Eid ul-Fitr

marokko
7
9 jul '16
Een 14-jarig meisje is woensdag tijdens Eid ul-Fitr dood aangetroffen in het zwembad van een villa in een exclusieve wijk in Fes.

Het meisje werkte daar als dienstmeisje voor een familie die bekend staat om zakendoen in de toerismesector in Marokko. Dat meldt Akhbar Al Yaoum dit weekend. De krant meldt dat de familie van het meisje weigerde om hun dochter te begraven omdat ze sommige dingen niet vertrouwden. Het gezin komt uit het landelijk stadje Lbrarha in provincie Taza. Zij herkenden het gezicht van hun dochter bijvoorbeeld niet meer.

Uiteindelijk gingen ze overstag toen ze hoorden dat dat komt doordat het meisje urenlang in het water lag. De familie riep de autoriteiten wel op om onderzoek te doen naar de dood van het meisje, dat door de conciërge werd gevonden. De vrouw van de eigenaar van het huis legt op haar beurt uit dat het slachtoffer met haar vijfjarig dochtertje aan het spelen was.

De conciërge zou ze nog gewaarschuwd hebben voor het water,ook omdat het dienstmeisje niet kon zwemmen. Een verdacht punt in de zaak is dat het meisje werd gevonden met haar normale kleren aan. Dat sluit uit dat ze bewust het water in is gesprongen. Men denkt eerder aan een bewuste duw. De politie ondervraagt momenteel meerdere betrokkenen.

© Redactie 2016
marokko
dienstmeisje
fes
villa
zwembad
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi