Een stressvrije zomer met deze tips
De vakantieperiode is aangebroken. Of je nou naar Marokko of een ander land gaat: deze tips helpen je stress te verminderen.
reizen


6.       Sporten
          Stress is veel ‘interne’ activiteit. Door externe activiteiten te ondernemen, leidt je je denken af en geef je jezelf even een break. 

Heb jij meer tips? Deel ze vooral hieronder.


1.       Beperk technologie           We kunnen bijna niet meer zonder maar het is verstandig om soms even afstand te doen van alle gadgets. Een overdosis aan prikkels is stressverhogend. 


2.       Houdt emoties niet binnen
          Woede uitbarstingen zorgen voor stress, maar het gedoseerd uiten van emoties zorgen juist voor ontlading en rust.


3.       Vitaminetekort
          Gezond en gevarieerd eten zorgt ervoor dat je alle stoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Een goed dieet staat in direct verband met je             mentale toestand.


4.       Gebruik de rechter hersenhelft wat vaker
          De linkerhelft van de hersenen wordt gebruik om te denken terwijl de rechterhelft meer het ‘doen’ gedeelte is. Geef de linkerhelft af en toe wat rust en steek de handen uit             de mouwen!


5.       Doe rustig aan
          Alles moet snel tegenwoordig, maar dat heeft geen positieve invloed op je gemoedstoestand. Een goede planning en een gestructureerde vakantie bieden oplossing.


6.       Sporten
          Stress is veel ‘interne’ activiteit. Door externe activiteiten te ondernemen, leidt je je denken af en geef je jezelf even een break. 

vakantie
marokko
tips
lijst
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi