Royal Air Maroc reageert boos op slechte notering op ranglijst

marokko
11
14 jul '16
De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc heeft ontkennend gereageerd op een ranglijst met slechtste luchtvaartmaatschappijen op het gebied van vergoedingen.

'Als gevolg van informatie onlangs gepubliceerd in de pers over een ranglijst van luchtvaartmaatschappijen en het uitbetalen van compensatie in geval van vertraging of annulering wil Royal Air Maroc de verschafte informatie categorisch ontkennen', zegt het bedrijf in een verklaring overgenomen door Yabiladi. AirRefund stelde de lijst met slecht scorende bedrijven samen.
Volgens RAM is de conclusie gebaseerd op klachten die deze particuliere onderneming heeft ontvangen. AirRefund zou de rangschikking van RAM op slechts tien claims hebben gebaseerd. 'Dit kan niet representatief zijn', aldus RAM. Bij RAM zou het gemiddeld ruim drie maanden duren voor een claim in behandeling wordt genomen. 

Het bedrijf slaat terug door te stellen dat er wereldwijd meer dan 200 grote luchtvaartmaatschappijen zijn in plaats van de 30 die door AirRefund in de lijst werden meegenomen.

© Redactie 2016
marokko
royal air maroc
air refund
vertraging
ram
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi