Benatia gepresenteerd bij Juventus

marokko
19
16 jul '16
Na de officiële bevestiging van de transfer werd Medhi Benatia onlangs gepresenteerd bij Juventus.

Na zijn eerdere overgang naar Bayern München die de boeken inging als die van de duurst getransfereerde Marokkaanse international ooit mag Medhi Benatia nu zijn kunsten gaan vertonen bij de Italiaanse kampioen Juventus.

Eergisteren werd de 40-voudig Marokkaans-international met succes medisch gekeurd, vandaag werd hij voor pers en publiek gepresenteerd. De 29-jarige mandekker zal zijn comeback op de Italiaanse velden maken met rugnummer 4. 

Benatia zei onder andere het volgende over deze huurdeal: 'Bayern is een fantastische club, echter is 't voor mij niet geworden van wat ik ervan verwachtte. Mede door blessureleed heb ik niet optimaal kunnen presteren. In privésfeer ligt Italie mij en m'n gezin beter, ik houd van de Serie A en de manier van leven hier. Vandaar dat Juventus een logische stap voor mij was.'

Benatia is voor één seizoen gehuurd van Bayern, mocht de samenwerking goed verlopen dan kan 'De Oude Dame' de verdediger voor het contractueel vastgestelde bedrag van 17 miljoen euro overnemen.

© Redactie 2016
marokko
benatia
juventus
voetbal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?