Marokkaanse broers gedood tijdens bruiloft

marokko
8
19 jul '16
Bij een bruiloft nabij Ksar El Kebir zijn twee broers gedood toen twee families het met elkaar aan de stok kregen.

De bruiloft waaruit de begrafenissen ontstonden vond afgelopen vrijdagplaats in Douar Enssel, tussen Ksar El Kebir en Ouezzane in. Assabah meldt vandaag dat twee rivaliserende families werden uitgenodigd op de bruiloft. Hun oude geschillen kwamen op dat moment weer bovendrijven en al snel ontstond een gevecht. Daarbij werden stompe voorwerpen gebruikt, meldt de krant zonder in detail te treden. 

Voor het gevecht in de feesttent werden beledigingen geuit. Anderen werden daardoor gedwongen in te grijpen maar de vechtersbazen hadden geen boodschap aan de vredestichters en de feestelijkheden. Bij de daarop ontstane gevechten werden uiteindelijk ook machetes getrokken. Klappen daarmee kostten twee broers het leven. 

De politie politie arresteerde twee andere broers en heeft arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen leden van beide families. De aangehouden verdachten verschenen gisteren voor de rechter. Volgens Le360 zijn dergelijke uit de hand gelopen ruzies geen uitzondering in dat deel van Marokko. 

© Redactie 2016
marokko
ksar el kebir
bruiloft
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi