Marokko binnenkort weer schitterend luxueus hotel rijker

reizen
6
19 jul '16
Het eerste hotel van Banyan Tree in het Middellandse Zeegebied en Afrika opent zeer spoedig in Tamouda Bay, op een uur afstand van Tanger.
Banyan Tree heeft in Azië en het Midden-Oosten luxe hotels en in die lijn volgt ook het hotel in Marokko. Het hotel dat op 1 september open gaat bestaat uit 92 luxueuze villa's, waarvan sommigen direct toegang tot het strand hebben. De villa's variëren van 200 tot 423 vierkante meter groot, maar elk hotel heeft een privézwembad en een mooie tuin. Volgens Banyan Tree zijn deze villa's de grootste van Marokko als het gaat om verhuur aan toeristen. 

Het resort heeft acht ruimtes voor spa-behandelingen, een hydro- en vitaliteitsruimte, een hamam, yogaruimte, gezamenlijk zwembad, een fitnessruimte evenals een bibliotheek, een kinderclub, een balzaal en vergaderfaciliteiten voor maximaal 160 gasten. 

Eten
Gasten kunnen in hun eigen villa's eten en daarbij rekenen op dag en nacht service. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit vier restaurants die het resort biedt. Deze bestaan uit wereldkeukens met menu's variërend van Marokkaans eten tot de Thaise keuken. Banyan Tree is in 28 landen actief en is voor Marokko een welkome investeerder. 

Deze gigantische hotels zorgen voor veel werkgelegenheid en geven lokale toeristensectoren een positieve boost.
© Redactie 2016
marokko
tamouda bay
banyan tree
tanger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer talks
botola pro
serie a
keuken kampioen divisie
botolapro
hamza-mon-bb
sparta rotterdam
la liga
geruchtenmolen
libië
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
iran
eredivisie
turkije
marrakech
hakim ziyech
daesh
caf
mohammed vi