Duitse moeder die baby's doodde cel in

buitenland
0
20 jul '16
Een moeder van acht dode baby's is door een rechtbank in het Duitse Coburg veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf wegens doodslag op vier van de kinderen.

Van vier baby's was volgens de aanklager niet vast te stellen of zij geleefd hebben of levensvatbaar waren. De vader, die wegens medeplichtigheid terechtstond, werd vrijgesproken, aldus Duitse media. De officier van justitie had levenslang geëist tegen de 45-jarige vrouw voor vier moorden. De lijkjes van de baby's werden vorig jaar november in een woning in het Beierse Wallenfels ontdekt. De vrouw heeft bekend dat ze meerdere levend geboren baby's heeft gedood.

De vrouw woonde samen met haar man en drie andere kinderen achttien jaar in het huis waar de lijkjes werden ontdekt. De vondst werd gedaan door buurtbewoners, die de politie belden.

Dronken
Volgens Duitse media was de vrouw twee maanden voor de lugubere ontdekking na een ruzie met haar man uit het huis vertrokken. Ze zou meermalen in dronken toestand hebben gezegd dat ze kinderlijkjes in het huis had verborgen. Een gerechtspsychiater die de vrouw had onderzocht, concludeerde dat ze volledig toerekeningsvatbaar was.

© ANP 2016
duitsland
kindermoord
babymoord
coburg
psychisch
wallenfels
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi