Marokkaanse politie arresteert 37 personen in cabaret

marokko
0
26 jul '16
De politie van Marrakech heeft een inval uitgevoerd op een cabaret in de wijk Gueliz wegens verschillende overtredingen.

Bij de inval werden 37 personen gearresteerd, bestaande uit de manager, serveerders en klanten. Dat gebeurde maandagochtend vroeg toen de cabaret tot veel later dan de bedoeling is open bleef. Een politieagent kreeg het daar aan de stok met enkele bewakers toen zij een klant in elkaar aan het slaan waren. Deze had niet betaald voor zijn alcoholdrankjes. 

Toen de agent probeerde in te grijpen kreeg hij een stortvloed aan beledigingen over zich heen van de uitsmijters, aldus Al Akhbar. De agent waarschuwde de veiligheidsautoriteiten. Die omsingelden het gebouw en voerden de arrestaties uit. De cabaret is gesloten tot nadere beslissingen. 

Onlangs sprak de gouverneur met de eigenaren van restaurants en uitgaansgelegenheden over de problemen die hun klanten veroorzaken. Daarin werden afspraken gemaakt over verlengde openingstijden. Sommige clubs, net als bovengenoemde, houden zich echter niet aan de officiële sluitingstijden.

© Redactie 2016
marokko
marrakech
politie
gueliz
cabaret
uitgaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi