marokko
10
30 jul '16
Juventus' kersverse verdediger Medhi Benatia bewees weer van waarde te zijn, de stopper was wederom trefzeker.

Vanochtend nam 'De Oude Dame' het in een oefenduel op tegen het Chinese South China. Net als tijdens zijn debuut tegen Tottenham Hotspur mocht Benatia ook vandaag in de basis beginnen. Vorige keer verantwoordelijk voor de winnende treffer was de Marokkaans-international ook vandaag betrokken bij de doelpuntenproductie. In de 25e minuut trok de captain van de nationale ploeg de score gelijk op de 0-1 achterstand. Na zijn wissel in de rust eindigde het duel in een 2-1 overwinning voor de Italiaanse topploeg.

Benatia is voor komend seizoen op huurbasis overgenomen door Juventus van Bayern. Mocht de samenwerking goed verlopen dan kan Juventus de verdediger voor het contractueel vastgestelde bedrag van 18 miljoen euro overnemen.

Check de video hieronder voor de treffer!