H'Maidat staat open voor vertrek naar FC Twente

marokko
0
30 jul '16
Oud-jeugdspeler Ismail H'Maidat staat open voor een tijdelijk verblijf in de Grolsch Veste.

Volgens het dikwijls goed ingevoerde Almarssadpro staat de 21-jarige centrale middenvelder Ismail H'Maidat open voor een tijdelijk verblijf bij zijn oude club FC Twente. Dat de Jong Marokko-international in verband wordt gebracht met de Enschedeërs heeft verband met een andere speler, namelijk Hakim Ziyech.

AS Roma zou zich maar al te graag willen versterken met de nog altijd niet vertrokken Ziyech maar wil echter niet helemaal toegeven aan het prijskaartje van FC Twente. Volgens het Italiaanse La Gazzetta Dello Sport heeft AS Roma een bod van 8 miljoen uitgebracht voor de smaakmaker van Twente waarbij H'Maidat in de deal betrokken zou worden. Hij zou op huurbasis kunnen worden uitgeleend aan Twente.

H'Maidat heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een flinke CV opgebouwd, de middenvelder kwam in totaal voor tien clubs uit waaronder Brescia, Crystal Palace, RSC Anderlecht en Ascoli. In januari nam AS Roma hem van Brescia over en contracteerde hem voor vier seizoenen. Vrijwel direct daarna werd hij uitgeleend aan Serie B formatie Ascoli, echter kwam hij door blessureleed nauwelijks aan bod. 

© Redactie 2016
marokko
ismail h'maidat
as roma
fc twente
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?