Marokkaans echtpaar door eigen zoon gedood

marokko
5
31 jul '16
Een jongeman heeft in een vlaag van waanzin zijn beide ouders gedood. Hij kampte al langer met een psychische stoornis

Het familiedrama vond eind deze week plaats in de regio Benslimane. Hij zou tijdens de onbegrijpelijke daad, die hij met een steekwapen beging, in een psychotische toestand zijn geweest. Volgens Al Akhbar bracht hij zijn vader en moeder om het leven in hun huis in Douar Beni Ouara in de regio Benslimane. De bebloede lichamen van het ouder echtpaar werd woensdag aan het begin van de avond gevonden, zo meldt de krant dit weekeinde.

De vader was een gepensioneerde bankier en werd in het verleden eerder aangevallen door zijn zoon. Na zijn vlucht kon de politie de man arresteren terwijl hij auto reed. Agenten merkten toen op dat de jongeman bebloede kleren aan had en zich abnormaal gedroeg. Hij is aangehouden en zal vervolgd worden voor de dubbele moord. 

Drama
De krant verwees in het artikel ook naar een ander drama in de regio Benslimane. Een 47-jarige man bracht daar zijn vrouw om het leven in het bijzijn van hun zevenjarig kind. Hij hield het lichaam verborgen tot de politie signalen kreeg over de moord. Volgens de krant zou de man gedacht hebben dat zijn vrouw overspel pleegt.

© Redactie 2016
marokko
benslimane
moord
douar beni ouara
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?