Arrestatie na vondst lichaamsdelen Marokkaanse vrouw in koffer

marokko
2
1 aug '16
De politie van Marrakech heeft in samenwerking met de politie van Salé zaterdag een man gearresteerd in verband met een gruwelijke vondst vorige week in Marrakech.

Afgelopen vrijdag vond de politie van Marrakech een koffer in een trein met daarin lichaamsdelen van een vrouw. De trein kwam uit Rabat. Op dezelfde dag vond de politie in de hoofdstad ook andere delen van hetzelfde lichaam in een vuilcontainer in de buurt van het park Nouzhat Hassan. Dat meldt het Directoraat-Generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN)

Na de gruwelijke vondst in Marrakech werd een grootschalig opsporingsonderzoek op touw gezet. Ook werden de lichaamsdelen goed onderzocht. Daardoor kon onder meer een vingerafdruk van een mogelijke dader worden gevonden. De hoofdverdachte werd zaterdag in Salé gearresteerd, meldt Huffington Post Marokko. 

Hij is in hechtenis geplaatst. Volgens voorlopig onderzoek had de man een buitenechtelijke relatie met het slachtoffer. Hij beging de gruweldaad na enkele geschillen. De 37-jarige man is werkloos en getrouwd met een andere vrouw. Toen de politie een huiszoeking ondernam vond men ook daar lichaamsdelen, alsmede twee zagen die zijn gebruikt.

© Redactie 2016
marokko
marrakech
sale
rabat
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?