Jetski-bestuurder overleden na botsing met boot van broer in Saidia

marokko
3
2 aug '16
Voor de kust van Saidia heeft zich afgelopen zondag een tragisch ongeval voorgedaan waar twee broers bij betrokken waren.

Het ongeval vond in de zee plaats, zo meldt Akhbar Al Yaoum vandaag in de krant. Een 44-jarige man en eigenaar van een bedrijf bestuurde een jetski toen het ongeluk zich voor deed. Op nog onverklaarbare wijze botste hij met het gevaarte tegen een jacht, die zijn 48-jarige broer op dat moment bestuurde. De zakenmannen waren in Saidia voor wat ontspanning na al het harde werk. 

Dat liep uit op een verschrikkelijk familiedrama. Na de botsing kwamen de hulpdiensten en de politie nog in actie om het slachtoffer te redden maar dat mocht niet baten. Hij werd naar een medisch centrum in de kustplaats gebracht en overleed daar. De broer die de boot bestuurde is sindsdien in shock. Omdat het politieonderzoek nog loopt is de broer wel in bewaring gesteld in afwachting van meer duidelijkheid. Hij kwam gisteren voor de rechter om zijn verhaal te doen. 

De kust van Saidia is deze zomer een populaire bestemming onder vakantiegangers. Ook is er veel activiteit met jachten en jetski's. Dat zorgt regelmatig voor drukte en gevaar. 

© Redactie 2016
marokko
saidia
jetski
ongeluk
ongeval
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?