Rijkeluiskind Marokko blijkt notoire straatrover te zijn

marokko
0
3 aug '16
In Marokko blijkt een jongeman, onderdeel van een steenrijke familie, een crimineel te zijn die er zijn werk van maakte om vrouwen te overvallen.

Al Akhbar schrijft vandaag over de opmerkelijke zaak. Je zou denken dat je als onderdeel van een rijke familie de nodige kansen hebt om iets van je leven te maken maar dat blijkt niet altijd op te gaan. De dertiger beroofde vrouwen met een mes in een chique wijk in de stad. Nadat hij de vrouwen met messen bedreigde nam hij hun eigendommen af. Gelukkig voor de buurtbewoners werd hij afgelopen maandag in de kraag gevat. 

Na onderzoek blijkt hij vooral in de avond en in zijn eigen buurt toe te slaan. Geld en mobiele telefoons behoorden tot zijn buit. De krant vermeldt erbij dat het bij toeval was dat hij gearresteerd kon worden. Politieagenten waren bezig met hun surveillance toen ze een vrouw hoorden schreeuwen terwijl ze de overvaller van zich af probeerde te slaan. Deze probeerde haar mee te trekken naar een woning. 

Mooi gekleed
Verrast door de toegesnelde agenten koos de overvaller voor het hazenpad. Volgens de krant zag de jongen er netjes uit en was hij goed gekleed. Enkele uren later kon hij voor zijn huis gearresteerd worden. Tijdens het verhoor gaf hij toe meerdere overvallen op zijn conto te hebben staan.

© Redactie 2016
marokko
opmerkelijk
kenitra
criminaliteit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italiƫ
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syriƫ
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi