Vrouwelijke pooier in Marokko doodgemarteld en in brand gestoken

marokko
43
5 aug '16
Een 64-jarige vrouw, bekend als vrouwelijke pooier (madam) is in Boumia, op brute wijze om het leven gebracht en daarna in brand gestoken.

De gruwelijke daden zouden zijn gepleegd door meerdere personen uit de stad Boumia, provincie Midelt. Dat meldt de krant Assabah vandaag. De oudere vrouw had dubieuze banden met de prostitutiewereld en werkte daarin als madam. Nadat ze werd gemarteld tot de dood volgde staken de daders haar lichaam in brand, zo ontdekten forensische onderzoekers. 

Het lichaam van het slachtoffer werd in het dorpje Douar Ighram gevonden, horend tot Boumia. Na een melding gingen agenten en forensische technici naar de plek om onder meer te zoeken naar aanknopingspunten. Als mogelijke verdachten werd de familie van het slachtoffer aangewezen. De dochter en schoonzoon van het slachtoffer waren vaak in conflict met haar om haar madam-praktijken. 

Voorlopig kan nog niet aangetoond worden dat zij er daadwerkelijk iets mee te maken hadden. De krant weet ook dat het slachtoffer eerder in Meknes is veroordeeld wegens het aanzetten en faciliteren van 'losbandigheid'. Ook werd ze opgepakt om dezelfde redenen. Onderzoekers zijn bezig met het achterhalen van details die de politie naar verdachten kan leiden. 

© Redactie 2016
marokko
boumia
midelt
douar ighram
pooier
prostitutie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi