Marokkaanse zussen van zekere dood gered

marokko
2
6 aug '16
Twee jonge vrouwen in Marokko zijn onlangs van een zekere dood gered nadat ze plotseling in een familiedrama terechtkwamen.

Al Akhbar schrijft in de weekendeditie over de bizarre moordpoging. De twee zussen werden door hun broer mee uit gevraagd voor een dagje Meknes. Daar zouden ze met de veertiger gaan winkelen. De broer vond al geruime tijd dat de zussen zich te vrij gedroegen en was uit op vergelding. Een tripje naar Meknes zou hem in de gelegenheid brengen zijn plan uit te voeren. 

Eenmaal onderweg, met zijn zussen in de auto, stopte hij plotseling om vervolgens uit te stappen. Hij gooide brandbaar vloeistof over en in de auto om het vervolgens aan te steken, met zijn zusjes er nog in. In paniek wist een van de zussen zich los te rukken waarna ze andere automobilisten om hulp kon vragen. 

Deze grepen snel in en redden de andere zus. De broer nam van de gelegenheid gebruik om te vluchten maar dankzij goed werk van getuigen en politie kon hij snel opgespoord worden. Afgelopen donderdag verscheen hij voor de officier van justitie in de rechtbank van Meknes. 

© Redactie 2016
marokko
opmerkelijk
moord
brand
familiedrama
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi