Marokkaanse bruiloft overvallen door gevaarlijke bende

marokko
2
8 aug '16
Een criminele bende, bestaande uit vijf personen, heeft een huwelijksfeest in regio Kenitra flink verziekt.
De feiten, die vorige maand plaatsvonden, worden door Assabah vandaag in de publiciteit gebracht nadat vier bendeleden voor de officier van justitie verschenen. Vijf mannen worden ervan beschuldigd een huwelijksfeest te hebben overvallen onder bedreiging van messen en zwaarden. Bruiloftsgasten werden gedwongen hun waardevolle bezittingen af te staan. Over de buit is weinig bekend. 

Wapens
De politie kwam snel in actie toen agenten werden gewaarschuwd. Daar werden ze niet zo hartelijk begroet door vijf criminelen, die met stenen gooiden en met steekwapens de politie te lijf wilden gaan. Dienstwapens van de politiemensen boden uiteindelijk uitkomst om de onverlaten te intimideren. Hun vuurwapen gebruiken wilden de agenten niet omdat er veel gasten in de buurt waren. 

De overvallers kozen uiteindelijk voor het hazenpad en renden een nabijgelegen bos in. Agenten die hen achtervolgden wisten vier van de vijf te pakken. Tegen de vijfde loopt nog een arrestatiebevel. De groep bleek uit recidivisten te bestaan en onder invloed van drugs tijdens de aanval op de feestvierders. 

Voor de rechter moeten ze zich verantwoorden voor het vormen van een criminele bende, beroving en mishandeling van agenten. 
© Redactie 2016
marokko
criminaliteit
kenitra
bende
bruiloft
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi