Brits meisje (14) scheert hoofd kaal voor liefdadigheidsreis naar Marokko

reizen
11
9 aug '16
Een veertienjarig schoolmeisje uit Wiltshire heeft een opmerkelijke manier gevonden om donaties te verzamelen voor een reis naar Marokko.
Carla-May Redshay heeft er veel voor over om aan het schoolreisje naar Marokko deel te nemen. Als 14-jarig meisje ben je nogal gesteld op je haar en dat is bij Redshaw niet anders. Toch besloot ze haar haar te scheren om dat te doneren en daarmee donateurs aan te moedigen haar te sponsoren voor een schoolreisje naar Marokko. De reis is voor de zomer van 2017 gepland, aldus Lemag.ma. 

Fundraising
Elke leerling dient zo'n 1.750 pond op te brengen om de reis te kunnen ondernemen. Zij hopen dat met fundraising en sponsoren voor elkaar te krijgen. Gedurende twee weken zullen zij en haar klasgenoten een druk programma hebben. In Marokko zullen ze onder meer managementtechnieken leren zoals leiderschap, planning, teamwork en fysieke en emotionele uitdagingen.

Ook gaan ze liefdadigheidswerk doen bij de renovatie van een plaatselijke school en de oprichting van drinkwatervoorziening in afgelegen gebieden. Volgens de bron schonk Carla-May haar haar aan een stichting (The Little Princess Trust) die pruiken maakt voor kinderen met kanker. 

Carla-May heeft al 1.100 pond in weten te zamelen met haar gewaagde actie.


© Redactie 2016
marokko
wiltshire
engeland
schoolreisje
vakantie
opmerkelijk
carla may redshaw
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
duitsland
china
italië
transfer talks
hanau
afghanistan
hubei
moskee
terrorisme
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi