Tetouan: moeder en kind overleden door ontplofte telefoonlader

marokko
3
9 aug '16
Afgelopen zondag kwamen twee mensen om het leven door verstikking nadat een brand ontstond door een telefoonlader.
De stad Tetouan vormde het decor voor het trieste ongeval. Al Akhbar meldt vandaag dat twee personen overleden door een brand, veroorzaakt door de explosie van een telefoonlader. De krant voegt eraan toe dat de brand heftig en intens was. Redding kwam te laat voor de moeder en een van haar kinderen, die een paar minuten na het uitbreken van de brand om het leven kwamen. 

De echtgenoot en een tweede kind van de vrouw konden wel gered worden. Zij werden overgebracht naar het regionale ziekenhuis Saniat Rmal en kregen de nodige zorg. De lichamen van de twee overledenen zijn naar een mortuarium van het ziekenhuis gebracht voor autopsie. 

Dodelijke laders
Het is niet de eerste keer dat een dergelijk drama zich afspeelt in Marokko. Daar worden veel laders uit China verkocht en sommigen zijn levensgevaarlijk als ze voor lange tijd aangesloten blijven, bijvoorbeeld tijdens de nacht. Deze namaak-laders worden warm en kunnen in het ergste geval exploderen en brand veroorzaken. 

In maart kwam in Inezgane nog een man om het leven na een soortgelijk incident. Hij lag te slapen en toen hij wakker werd stond zijn huis in lichterlaaie. Hij werd overmand door rook en overleed door verstikking.
© Redactie 2016
marokko
tetouan
telefoonlader
brand
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi