Mosiba! Fqih en buurvrouw in Marokko opgepakt na vreemdgaan

buitenland
17
10 aug '16
Een imam, getrouwd en vader van vier kinderen, is vreemdgegaan met zijn buurvrouw, die zelf ook getrouwd en moeder van twee dochters is
Beiden wonen in Douar Bouizeghrane in Chichaoua en kenden elkaar goed. De buurman was metselaar van beroep en maakte lange dagen. Van deze momenten maakten de twee overspelplegers gebruik om elkaar te ontmoeten in het huis van de buurman. Het begon allemaal met het uitwisselen van telefoonnummers en dat leidde tot een intieme relatie. Het was bij toeval dat de buurman de buitenechtelijke relatie ontdekte. 

Eigen bed
Toen hij thuiskwam van een dag hard werken gebruikte hij de mobiele telefoon van zijn vrouw om wat foto's te bekijken. Tot zijn grote schrik zag hij erotische foto's van zijn vrouw die in het gezelschap van de fqih was. Deze werden genomen in zijn eigen bed. Ook stonden er audio-fragmenten op de telefoon. Na een beetje bekomen te zijn van de schrik begon de man zijn vrouw om uitleg te vragen.

Sihr
Ze gaf alles toe zonder ook maar enige moeite, weet de krant Al Massae. De krant bracht de slopende gebeurtenis vandaag in de krant. Wel zei ze erbij dat ze niet door had wat ze deed omdat de fqih haar wist te verleiden door sihr. De man diende een klacht in bij de politie waarna de officier van justitie het tweetal liet aanhouden.

Zij worden beiden vervolgd wegens overspel.
© Redactie 2016
marokko
opmerkelijk
douar bouizeghrane
chichaoua
huwelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
duitsland
china
italië
transfer talks
hanau
afghanistan
hubei
moskee
terrorisme
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi