Zes familieleden dood na ongeluk in Marokko

marokko
1
11 aug '16
Zeven dagen na de opening van een nieuw stuk snelweg tussen El Jadida en Safi hebben verschillende dodelijk ongelukken plaatsgevonden.

Gisterochtend vielen zes doden uit dezelfde familie bij een ongeluk. Alleen de bestuurder was ongedeerd, zo schrijft Ahdath Al Maghribiya vandaag in de krant. Het ongeluk vond plaats op een paar kilometer van Safi, waar een familieauto over de kop ging. Daarin zaten zeven familieleden, waarvan zes er overleden. Volgens de krant overleefde de bestuurder op wonderbaarlijke wijze. Vier anderen waren op slag dood. Het gaat hierbij om de vrouw van de chauffeur, zijn twee kinderen en stiefmoeder. 

Andere slachtoffers raakten ernstig gewond en overleden bij aankomst op de spoedeisende hulp van het Mohammed V ziekenhuis in Safi. 

Dodelijk
Het dodental voor de weg naar Safi staat inmiddels op negen in enkele dagen. Afgelopen maandag kwam een gezin om het leven ter hoogte van Souiria Lakdima en Khmis Ouled El Haj. De auto kwam in een bocht in botsing met een vrachtwagen. De doden zijn een man, zijn echtgenote en hun dochter. 

In Marokko komen elk jaar rond de 4.000 personen om bij verkeersongevallen.

© Redactie 2016
marokko
el jadida
safi
ongeluk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?